Vi mødte hinanden på en ferietur med KFUM&K til Norge i 1967. Efter uddannelsestiden flyttede vi i 1975 i en lejlighed i Skjoldgården i Holstebro, hvor vi boede i 3 år til vi i 1978 købte vores nuværende hus i Voldgade, Holstebro. 

I 1984 oplevede vi en stor omvæltning i vor tilværelse da vi fik vores søn Troels som nu er uddannet Civilingeniør på DTU som Fysiker.

Vi har været på nogle få charterferier. Men siden 1980 er vores ferie og weekendture mest foregået i vores sejlbåd  BOLIMBO. Mange gange sammen med vore venner Inge Lise & Niels Frederik.

Når der ikke er for mange der hører det spiller vi sommetider lidt sammen.

Fra 1999 til 2009 har vi tilbragt påsken på Lille/Melangården i Sverige. Gården tilhører min søster og svoger Karin og Erik 

I 2005 blev vi trætte af at sejle, båden blev sat til salg og vi købte vores sommerhus i Agger (se andet sted på siden) Så vil vi nok tage på en eller to charterferier om året sammen med vore venner gennem alle årene i Holstebro  Bente og Peder.

Vi er nu begyndt at spille petanque i Agger Petanque Klub. Her er vi nu kommet på et turneringshold sammen med Ulla og Olav. Det går lidt op og ned.

Luk billede